avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Peretii exteriori ai blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Peretii exteriori ai blocului

As vrea sa-mi raspundeti la o intrebare:
Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje si as vrea sa stiu daca trebuie acceptul vecinilor pentru placare cu polistiren pe exterior pe partea aferenta apartamentului meu.
Asociatia de proprietari trebuie sa-si dea acceptul?
Fatada blocului este considerata parte comuna, asa este??
Multumesc anticipat!!
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2010
mirceaivan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:23, 24 Septembrie 2010
pentru placarea cu polistiren va trebuie, in primul rind, autorizatie de constructie.
Fatada este parte din proprietatea comuna, asa ca pentru izolarea exterioara aveti nevoie de avizul asociatiei de proprietari si de autorizatie de la primarie.
Partea exterioara a peretilor proprietatilor individuale la care faceti referire ,fac parte din partea comuna a carei responsabilitatea de intretinere si reaparatie intra sub responsabilitatea asociatiei de proprietari
Pentru executarea de masuri cu privire la imbunatatirea confortului termic al cladirii,strict aferente suprafetei proprietatii dvs,legal ,este necesar acordul asociatiei de proprietari,conform art 40 din L nr 230/2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii? ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Pentru niste familii cu venituri financiare mici, la intrebarea ce o pun in numele lor,rog un raspuns.La lucrarile de reabilitare termica si ... (vezi toată discuția)
Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)
Termoizolatie apartament bloc ContSters138306 ContSters138306 Buna ziua. Suntem posesorii unui apartament cu 3 camere la parterul unui bloc din sectorul 6. Am dori sa realizam o lucrare de termoizolatie exterioara, dar ... (vezi toată discuția)