avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general organizare tombola
Discuție deschisă în Contabilitate în general

organizare tombola

Buna ziua,
Sunt Intreprindere individuala si am un magazin second hand; vreau sa organizez o tombola cu un singur premiu in valoare de maxim 200 ron, premiu ce va fi castigat de unul din clientii ce vor cumpara produse de o anumita suma de bani. Am pregatit niste flyere pentru informare, un regulament de participare si bineinteles premiul. Nu stiu ce prevede legea in aceasta privinta, cum se organizeaza legal o tombola de acest fel. Trebuie sa anunt oficial, sau sa legalizez la notar ceva?
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Inregistrarea cheltuielilor cu premiile de tombola stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Am o nelamurie... O soc. com. organizeaza diverse campanii promotionale in cadrul carora organizeaza tombole si ofera bani, in bani sau in natura. ... (vezi toată discuția)
Reclama mincinoasa Bogdan2012 Bogdan2012 Buna ziua, Fiind membru nou pe acest site, vreau sa va felicit pentru acest forum, care este un izvor nesecat de informatii utile. Nelamurirea mea se ... (vezi toată discuția)
Organizare tombola amykary amykary Buna ziua! Am o firma,un SRL,si as dori sa organizez o tombola aniversara(20 de ani de la infiintare) la care sa poata participa clientii magazinului care ... (vezi toată discuția)