avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale organizare tombola
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

organizare tombola

Buna ziua!

Am o firma,un SRL,si as dori sa organizez o tombola aniversara(20 de ani de la infiintare) la care sa poata participa clientii magazinului care fac cumparaturi de min.300 lei.Premiile se ofera in voucher de valori diferite pentru premiul I,II si III ,de care castigatorii pot sa isi faca cumparaturi din magazin pe o perioada de o luna de zile de la tragerea la sorti.Mentionez ca este vorba de un magazin de produse textile,nu alimentare.
Ce trebuie sa fac in acest sens?Trebuie indeplinite ceva conditii speciale?Trebuie anuntat la Primarie sau la Finante?Indicati-mi va rog o lege in baza careia se poate organiza o astfel de tombola.

Cu multumiri si respect.



Alte discuții în legătură

Pot crea un program de loialitate,pt clienti? g.neacsa g.neacsa ceva de genul programelor de loialitate pe care le ofera marii operatori de telefonie mobila,doar ca eu vreau sa vand produse alimentare si nealimentare si la ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)
Organizare tombola ionut.braharu ionut.braharu Buna ziua, Sunt Intreprindere individuala si am un magazin second hand; vreau sa organizez o tombola cu un singur premiu in valoare de maxim 200 ron, premiu ... (vezi toată discuția)