avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... transfer consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

transfer consilier juridic

sunt cj intr-o primarie personal contractual si doresc sa ma transfer la o alta primarie pe acelasi post
stiu ca transferul opereaza numai in cazul functionarilor publici
Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: lia19. , utilizator 19:50, 30 Mai 2010
trebuie sa dat concurs pe postul de la primaria unde vreti sa mergeti. daca reusiti, va dati demisia de aici, unde sunteti acum.
Daca sunteti functionar public atunci se poate transferul ... daca sunteti personal contractual , atunci se va inceta raportul de munca actualul angajator si se va incheia un nou c.i.n. cu noul angajator, dar numai dupa admiterea la concurs.
Ultima modificare: Duminică, 25 Aprilie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
clar nu sunteti functionar public daca sunteti contractual si puteti pleca prin desfacerea contr.de munca cu acordul partilor , e posibil unde mergeti sa nu dati concurs depinde cum stabileste institutia dar de obicei se tine un concurs chiar daca sunteti singurul pe loc.
La o primarie, clar veti sustine concurs/examen, dat fiind reglementarea din Codul muncii care spune ca angajarile in sistemul bugetar se fac doar sub aceasta forma.
Nu stiu daca are relevanta....Dar sa tineti cont si de faptul ca posturile sunt blocate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer functionar public leutu leutu In cazul in care se vor bloca posturile de functionari publici ma mai pot transfera la o alta institutie?? La Tv se spune ca din ian 2009 se vor bloca aceste ... (vezi toată discuția)
Angajare personal contractual MARIANA TUDOR MARIANA TUDOR Buna ziua. Am o mare problema. Vreau sa angajez pe cineva care lucreaza intr-o primarie , la primaria unde lucrez eu. Acolo este personal contractual. La ... (vezi toată discuția)
Angajare contractual pana la organizarea concursului buia buia Buna ziua, am o nelamurire legata de angajarea unei persoane ca sofer, transport scolar fara examen - pe moment. Fostul sofer a decedat acum 2 zile; tinand ... (vezi toată discuția)