avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... de la chirie la concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

de la chirie la concesiune

timp de 4 ani am fost chirias intr-un spatiu al Primariei. In acest spatiu an fatur investitii pentru amenajarea lui. Am incercat sa-l cumpar, dar Primaria mi-a refuzat cererea ajungand la solutia concesionarii.
Acum Primaria doreste sa organizeze o licitatie, pentru concesionarea spatiului pt o perioada de cca. 20-30 ani. Intrebarea mea este daca sunt chirias si am facut investitii in spatiul respectiv, mi se poate concesiona spatiul, FARA licitatie, pentru ca astfel pot aparea pretendenti la concesiune, iar eu ce fac cu investitiile facute, cine ma despagubeste daca voi pierde spatiul?
Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie licitatia pentru concesiunea spatiului, eu fiind inca chirias, cu investitii in spatiul respectiv.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere suprapus cu un contract de concesiune...ce trebuie facut? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez ? Primaria mi-a facut un contract de concesiune pe un spatiu cu o durata de 5 ani. Luna trecuta, fara ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren Petrina12 Petrina12 buna ziua, as dori sa vad niste pareri in legatura cu urmatoarea speta. in anul 2007 s-a concesionat o suprafata de 500 m patrati pe o perioada de 6 ani. in ... (vezi toată discuția)
Concesionare sau inchiriere spatiu comercial? artgon artgon Buna ziua! Sunt intr-o dilema referitor la inchirierea/concesionarea unui spatiu ce se afla in proprietatea publica unui consiliu local. Exista o Hotarare de ... (vezi toată discuția)