fratii sotului meu s-au judecat pentru curtea batraneasca si s-a ajuns la partaj.
Eu sunt sotia unuia dintre frati(decedat) si as dori sa stiucat imi revine mie ca sotie supravietuitoare dar fara copii ,din acest partaj
Intreb asta pt ca fratii sotului m-au pus la cheltuieli
Va multumesc.
Dvs va revine exact partea care i-ar fi revenit sotului dvs intrucat culegeti toata mostenirea ramasa de la defunctul dvs sot, prelunadu-i implicit si calitatea procesuala prin acceptarea mostenirii.
Dvs va revine exact partea care i-ar fi revenit sotului dvs intrucat culegeti toata mostenirea ramasa de la defunctul dvs sot, prelunadu-i implicit si calitatea procesuala prin acceptarea mostenirii.
daca se judeca doar mostenirea batraneasca asa e.. daca se pune problema si a mostenirii sotului, va revine jumatate din ceea ce s-ar fi cuvenit sotului iar fratii sotului culeg cealalta jumatate de mostenire
Mostenire
Vlad2013
Buna dimineata,
Mai intaii,a decedat sora mea,apoi sotul acesteia .
N-au avut copii si nu a lasat,prin testament,niciunei persoane,averea lor.
Ca ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale
btc
Sotiei supravietuitoare cat ii revine din mostenire, daca: nu exista copii, sotul defunct are 6 frati in viata si unul decedat cu doi copii,parintii ii sunt ... (vezi toată discuția)
Intrebare.
dovleacmihaela
buna ziua. cat la suta dintr-o mostenire imi revie in calitate de sora prin infiere . mentionez ca am fost infiata doar de tatal fratelui decedat pt ca mama ... (vezi toată discuția)