avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Repartizare profit/excedent ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Repartizare profit/excedent ONG

Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt destinatiile de repartizare a excedentului si a profitului obtinut din activitati economice in cadrul unui ONG.
Mentionez ca profitul din activ ec. a fost refolosit pentru activitatea non-profit.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: lenareg , utilizator 18:40, 25 Aprilie 2010
Ce mai aveti de repartizat daca profitul din activitati ec a fost refolosit pt activ. fara sc . patrimonial ,nu am inteles a fost reinvestit?/!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare excedent sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unei asociatii non-profit excedentul de la sf. anului se repartizeaza astfel 121=117? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Achizitionari pe ong UMM95 UMM95 Buna ziua, Am un ONG in care s-au strans niste banii anul acesta din prestari. Totul e pe tema culturala. Din banii acestia pt a incheia anul cu 0 lei, tre sa ... (vezi toată discuția)
Ong cu activitate economica si activitate fara scop patrimonial simonalaura simonalaura buna ziua! sunt un ong cu activitate ec si activit fara scop patrimonial avand in vedere ca venituri din activitatea ec sunt in val de 5000 lei si veniturile ... (vezi toată discuția)