Sunt considerata a fi in somaj in cazul in care am primit un numar de inregistrare dar nu mi s-a primit dosarul cu actele pt somaj intrucat nu am avut actul care sa ateste stagiul de cotizare (firma si-a schimbat sediul de la Cluj la Bucuresti, anexa 14 am primit-o completata de la Bucuresti- noul sediu iar doamnele de la somaj au stabilit ca trebuie sa trimita o copie a acestei anexe la AJOFM CLUJ pt a primi de acolo stagiul pt restul perioadei cat firma a avut sediul la Cluj)?
1. Inscrierea la somaj se face la Agentia de Somaj din localitateasau judetul in care aveti domiciliul.
2. Sunteti somer "cu drepturi depline" in momentul in care Agentia de Somaj emite o decizie in acest sens si primiti carnetul de somer in care vi se trece viza lunara.
3. Daca v-a dat numar de inregistrare inseamna ca au considerat ca vor primi actul necesar in timp util pentru ca dvs. sa primiti indemnizatia de somaj de la data inregistrarii.
1. Cred ca intre cele doua Agentii de Somaj exista relatii profesionale si isi pot transmite una alteia, prin fax sau e-mail, date necesare.
2. Daca cunoasteti pe cineva la AJOFM Cluj puteti interveni sa trimita mai repede stagiul de cotizare al dvs.
este posibil sa nu primesc stagiul de cotizare de la Cluj nici dupa 6 sapatamanai?
Cum sa procedez in acest caz?- Am depus actele la AJOFM Dolj pentru stagiul de cotizare necesar partial de la Cluj pe data de 22 aprilie si nici pana astazi nu a fost primit de AJOFM Dolj?
Poate ar fi bine sa dati niste telefoane direct la Cluj si sa vedeti ce este de se intarzie.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Probleme acte somaj
dante7
Buna,
M-am prezentat la AJOFM cu dosarul si m-i sa spus ca adeverinta privind cotizatia la somaj nu este buna deoarece nu are stampila AJOFM si nu am stagiu ... (vezi toată discuția)