avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce mai este de facut?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce mai este de facut?

Este evident o greseala a lucratorilor de CF. Cum o mai pot remedia?
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
DanyD, utilizator
Cel mai recent răspuns: DanyD , utilizator 17:15, 25 Aprilie 2010
Fiind direct interesat, va duceti dv. si faceti sesizare, in acest sens, la CF.
Dar nu este o ipoteca conventionala
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
DanyD, utilizator
Daca aveti "titlu" executor, banuiesc, il notificati direct la OCIPI competent si-l executati prin executorul judecatoresc.
Pe cine sa "notific" la CF..si in baza carei norme de drept?
Pai, daca dispuneti numai de incheiere, nu aveti "titlu". Dar si asa, puteti sa legalizati incheierea de sedinta prin care instanta penala a dispus sechestrul PE IMOBILUL RESPECTIV, si cu aceasta incheiere sa faceti o cerere de inscriere in sarcini la OCIPI competent.
Sau sa solicitati instantei penale sa emita din nou o adresa pentru inscrierea sechestrului la OCIPI.
Ultima modificare: Duminică, 25 Aprilie 2010
Silvia Renate Mihai , Avocat

Alte discuții în legătură

Casa sub sechestru vanduta de executori si nu poate fi intabulata popandrei popandrei Buna ziua, am o problema si va rog sa imi dati un sfat. am participat in cursul lunii decembrie 2013 la o licitatie imobiliara . In urma licitatiei am cumparat ... (vezi toată discuția)
Exista o cauza de suspendare? Irina S. Irina S. 2003: sechestrul asigurator intr-un dosar penal. Dupa dispunerea sechestrului in timpul dosarului penal, debitorul vinde de sub sechestru. 2003: HJ devine ... (vezi toată discuția)
Notare sechestru asigurator asupra imobil cu antecontract de vanzare deja notat vivisun vivisun Buna, Poate creditorul (banca) sa-si noteze in CF sechestru asigurator asupra unui imobil care nu a fost niciodata ipotecat si care are un antecontract de ... (vezi toată discuția)