avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce mai este de facut?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce mai este de facut?

Este evident o greseala a lucratorilor de CF. Cum o mai pot remedia?
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
DanyD, utilizator
Cel mai recent răspuns: DanyD , utilizator 17:15, 25 Aprilie 2010

Considerati ca, alaturi de un sechestru penal, inscris corespunzator in CF, detinatorul imobilului mai poate constitui si o alta ipoteca conventionala? Este legal ?
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
DanyD, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa sub sechestru vanduta de executori si nu poate fi intabulata popandrei popandrei Buna ziua, am o problema si va rog sa imi dati un sfat. am participat in cursul lunii decembrie 2013 la o licitatie imobiliara . In urma licitatiei am cumparat ... (vezi toată discuția)
Exista o cauza de suspendare? Irina S. Irina S. 2003: sechestrul asigurator intr-un dosar penal. Dupa dispunerea sechestrului in timpul dosarului penal, debitorul vinde de sub sechestru. 2003: HJ devine ... (vezi toată discuția)
Notare sechestru asigurator asupra imobil cu antecontract de vanzare deja notat vivisun vivisun Buna, Poate creditorul (banca) sa-si noteze in CF sechestru asigurator asupra unui imobil care nu a fost niciodata ipotecat si care are un antecontract de ... (vezi toată discuția)