avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare firma transport marfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare firma transport marfa

Buna ziua.
As dori sa imi deschid o firma de transport marfa detin un microbuz pana in 3500kg.
Pana la aceasta greutate este nevoie de atestat de transport si licenta?
Cam care sunt costurle aproximative de infintare?
Ce tip de forma jurudica imi recomandati avand in vedere ca numai eu voi fi angajatul firmei, firma fiind pe numele meu?
Ce tipuri de impozite se platesc la o astfel de societate (care sunt darile catre stat pe an?)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:56, 25 Aprilie 2010
Intreprindere individuala sau PFA. Trebuie licenta de transport si atesta pe numele dvs. Impozit 16%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala sau srl valsib valsib Buna ziua, care este diferenta intre intreprindere individuala si srl -intreprinderea individuala poate sa solicite licenta transport rutier de marfuri ... (vezi toată discuția)
Buna pentru infintarea unui srl de transport marfa am înțeles ... V2000 V2000 Buna pentru infintarea unui SRL de transport marfa am înțeles ca îmi trebuie obligatoriu un MANAGER DE TRANSPORT MARFA cine poate îndeplini acceasta ... (vezi toată discuția)
Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)