avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna pentru infintarea unui SRL de transport marfa am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna pentru infintarea unui SRL de transport marfa am înțeles ...

Buna pentru infintarea unui SRL de transport marfa am înțeles ca îmi trebuie obligatoriu un MANAGER DE TRANSPORT MARFA cine poate îndeplini acceasta functia pentru firma??sau daca eu ca propietarul firmei pot îndeplini acceasta funcatie si daca da cum si prinn ce documente o pot dovedi?? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
V2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:59, 16 Martie 2021
Manager de transport inseamna o persoana fizica angajata a unei intreprinderi sau, in cazul in care respectiva intreprindere este persoana fizica, chiar persoana in cauza sau, in cazul in care se prevede in mod expres, o alta persoana fizica desemnata de intreprinderea respectiva prin contract si care conduce permanent si efectiv activitatile de transport ale intreprinderii respective.
[ link extern ]
Si este nevoie de vreo calificare/atestat ceva pentru functia de manager de transport ca persoana fizica?? Multumesc
Atestat ... vedeti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manager transport - angajat/pfa/srl? MarinConstantin MarinConstantin Buna ziua! Avand in vedere ca in toate materialele legislative am gasit doar \"bucati de raspuns\" doresc sa intreb daca: Activitatea de Manager Transport ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intentionez sa deschid o firma de transport marfa ... Coman Radu Coman Radu Buna ziua! Intentionez sa deschid o firma de transport marfa posibil si persoane in care sunt 100% actionar. Urmeaza sa ma inscriu la curs pentru manager de ... (vezi toată discuția)
Manager transport marfă întreprindere pfa Livia Gabriela Livia Gabriela Bună seara, Pentru eliberarea licenței de transport marfă, pentru o întreprindere PFA, unde administrator este tatăl meu, manager de transport poate fi ... (vezi toată discuția)