avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Intentionez sa deschid o firma de transport ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Intentionez sa deschid o firma de transport marfa ...

Buna ziua!

Intentionez sa deschid o firma de transport marfa posibil si persoane in care sunt 100% actionar. Urmeaza sa ma inscriu la curs pentru manager de transport marfa si persoane. In calitate de administrator pot obtine licenta de transport pe masina de marfa respectiv pentru persoane sau este necesar sa am c.i.m?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 3 August 2023
În conformitate cu prevederile art. 2 punctul 5 din Regulamentul (CE) nr. 1071/2009, prin termenul de manager de transport se înțelege: persoana fizică angajată a unei întreprinderi sau, în cazul în care respectiva întreprindere este persoana fizică, chiar persoana în cauză sau, în cazul în care se prevede în mod expres, o altă persoană fizică desemnată de către întreprinderea respectivă prin contract și care conduce permanent și efectiv activitățile de transport ale întreprinderii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta manager de transport - cum se colaboreaza? Inglourious Inglourious Buna seara, Socrul meu intentioneaza sa achizitioneze o masina pentru tractari auto - el avand carnet de soferi profesionist - acum uitandu-ma pe internet, ... (vezi toată discuția)
Manager transport marfă întreprindere pfa Livia Gabriela Livia Gabriela Bună seara, Pentru eliberarea licenței de transport marfă, pentru o întreprindere PFA, unde administrator este tatăl meu, manager de transport poate fi ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma de transport alternativ nelutza nelutza Vreau sa deschid o firma ptr transport alternativ. Ca manager de transport va fi desemnata o alta persoana iar ca sofer la fel o alta persoana. Se poate acest ... (vezi toată discuția)