avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita card
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita card

am un prieten care nu si a mai platit dobanda la card.
a fost introdus in baza de date ca dator.
ieri a primit prin posta o instiintare de la recuperare credite in care se specifica clar ca daca nu plateste banca va executa silit bunurile.

ce poate pati ?????

poate sa i scoata apartamentul la vanzare ???

e vorba de un card de credit. la BRD
Cel mai recent răspuns: cercetasa , utilizator 11:52, 26 Aprilie 2010
Trebuie sa plateasca toata restanta cu care figureaza in evidentele bancii.
In cazul in care nu va plati banca va proceda la executarea silita a bunurilor, acum depinde ce valoare figureaza ca restanta. Exista posibilitatea ca banca sa il execute silit prin vanzarea apartamentului daca nu plateste.
suma din card reprezinta 765 roni si dobanda pe luna 36 ron

dar el n a mai platit de vreo 2 luni si cred ca s a adunat dobanda la dobanda.

cert e ca este in baza de date la recuperatori credite.
ma interesau pasii care se fac pentru executarea silita???????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp incepe executarea silita? robo21d robo21d Buna ziua! Am o restanta la o banca in valoare de 370 de Ron. Restanta o am de la banca BRD,acum preluata de recuperatorii de la firma EOS KSI. Ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Sfat ContSters67688 ContSters67688 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, altfel am sa inebunesc. Am 3 credite si din luna iunie am ramas restanta (avand unele probleme personale) fiind terorizata ... (vezi toată discuția)
Apartament mostenire/executare silita banca rocky rocky Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu un sfat. Detin impreuna cu sora mea un apartament in Bucuresti. Apartamentul este mostenire si amandoua avem acte care ... (vezi toată discuția)