avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... si hartuire si intimidare!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

si hartuire si intimidare!

eu am semnat hartia,dar nu s-a specificat dobanda.
scria doar ca m-a imprumutat cu suma de 1500 eu.
nu am zis niciodata ca nu voi restitui banii !
doar ca acum nu am de unde sa-i dau si dobanda (sustine dl politist) ca a crescut.
nu am dat nici o declaratie pt ca nu mi s-a cerut...
dar nici nu am vazut reclamatia sau o citatie.
am fost sunata de politistul de proximitate...
care a zis ca ar fi bine sa dau ceva din suma,sa se mai linisteasca...
eu cred ca sunt "pe-o mana"
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:27, 26 Aprilie 2010
daca nu s-a specificat dobanda , creditorul nu va poate retinde plata acesteia .
pt. linistea dvs. ar trebui sa mergeti la un avocat cu acea chitanta de mana , in vederea unei consultatii juridice.
in functie de clauzele inserate in cuprinsul inscrisului va putem spune ce este de facut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartiure si intimidare ! viodn viodn nu am nici un contract .am facut doar o hartie scrisa de mana din care reiese ca un politist m-a imprumutat cu suma de 1500 euro ,pt 5 luni. [din aceasta ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu reclamatie la politie viodn viodn Exista posibilitatea de a fi reclamata la politie [ chiar de catre un politist ] din cauza intarzierii platii unei sume de bani, imprumutate de la acesta [cu ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice diana_2012 diana_2012 In urma cu 5 ani sotul meu impreuna cu 2 \\"prieteni\\", cu care era asociat (el era si administrator ) intr-o firma, au imprumutat o suma de bani de la cineva ... (vezi toată discuția)