Asa cum am scris si in titlu, nu stiu sigur daca un caz de genul ca esti vizitat la domiciliu, la ora 22,30 de un reprezentant al partenerului de afaceri sa te verifice daca respecti contractul se poate numi astfel?
Am sa va fac o scurta descriere a cazului: am un contract de colaborare cu un partener de afaceri care poate sa ma verifice la domiciliu. In contract nu se specifica orele la care poate sa ma deranjeze, doar ca sunt la dispozitia lui 52 de saptamani din an. Nu ma deranjaza faptul ca vine la domiciliu, dar totusi va intreb exista o lege prin care sa ii impun sa ma caute la ore rezonabile nu la ora 22.30 sau chiar si mai tarziu. Recunosc ca i-am dat drumul in casa cu toate ca la telefon i-am spus ca dupa 15 ore de lucru sunt obosita si m-as culca.
Si inca o intrebare trebuie specificat in contractul de colaborare nr de ore pe zi cat lucrez?
Daca i-ati permis accesul in domiciliul dvs de buna voie asta e, faceti o cerere la societatea cu care colaborati si solicitati ca verificarea la domiciliu sa sa faca in zilele de luni-vineri(sambata) in intervalul orar 8 am-20 pm, sau ma rog ce interval orar doriti.
Spre ex in art 385 c pr civ spune ca nici o executare nu se va putea face inainte de ora 6,00 si dupa ora 20,00, deci stabiliti un interval de comun acord cu societatea cu care colaborati
Programul de lucru
gl77tom
Buna ziua daca incep programul pe data de 1 de la ora 22,30 până la data de 2 la ora 6,30 program de noapte când de consideră că program lucrat de 8ore ... (vezi toată discuția)
Ore noapte
mnd
Buna ziua,
Inca o problema :sorry:, daca durata programului de noapte este de 8 ore, angajatorul este obligat sa acorde un spor de 25% din salariul de baza, ... (vezi toată discuția)