avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Editura revista si carte - monografie contabila
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Editura revista si carte - monografie contabila

Cum se intocmeste factura catre distribuitorul de presa(hiparion de exemplu), trec pe factura cu minus comisionul lor din pretul total al revistelor.
merci.
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
vasimi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Conta Orasanu , Consultant fiscal 18:30, 20 Iunie 2010
ati primit vre-un raspuns la intrebarea cu distribuitorul hiparion? am si eu relatii cu acelasi distribuitori si maintereseaza raspunsul la aceasta intrebare? multumesc frumos
vasimi a scris:

Cum se intocmeste factura catre distribuitorul de presa(hiparion de exemplu), trec pe factura cu minus comisionul lor din pretul total al revistelor.
merci.

Cred ca mai normal este ca distribuitorul de presa sa va emita dvs factura pentru comisionul care ii revine pentru ca serviciul in presteaza el. Dumneavoastra ii emiteti factura pe intreaga valoarea totala a revistelor restul trebuie sa factureze distribuitorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand inchei un contract trebuie sa fac referire la facturi? nicolaecostel nicolaecostel Buna ziua, sunt nou pe acest site util si am nevoie de un ajutor de la dumneavoastra. De curand am deschis impreuna cu cineva o societate ce ofera servicii de ... (vezi toată discuția)
Stornare avans. problematica facturilor de avans. nbck nbck Salutare tuturor, Sunt relativ nou venit in randul intreprinzatorilor si de aceea vreau sa ma lamuriti cu urmatoarea dilema. Am contractat de la o firma o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare mandat postal vioviod vioviod .Vand marfa prin curier unui client. Emit factura iar clientul plateste prin banca. 2.Produsul este defect, clientul mi-l trimite inapoi , si stornez factura ... (vezi toată discuția)