Din cate stiu firmele care aveau activitatea suspendata la data de 1 mai 2009, nu sunt obligate la plata impozitului minim, dar asta este valabil doar pentru anul 2009.
Mai ramane de vazut anul 2010, daca firma a reluat activitatea, atunci da, trebuie sa plateasca impozit mini (sau impozit pe profit in functie de situatie).
Cred ca dilema mea cea mai mare este statusul societatii la Reg Comertului, pentru ca administratorul unic nu a facut nici un demers pentru reluarea activitatii la expirarea celor 3 ani de suspendare (1 iulie 2009).
Imp profit trim iv
geo123
Cum se declara si plateste imp.pe profit trim.IV in declaratia 100 cu termen 25 ian.2010 ?
Ca si in anii precedenti, la nivelul trim. lll, sau se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.