avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat bun
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat bun

Buna,

As dori sa stiu cum poate fi identificat un avocat bun. Peste tot se spune ca un avocat bun este tot ce ai nevoie in cazul unui proces, adica poti pierde procesul cu dreptatea in mana dac avocatul nu e bun. Asa ca va cer parerea cu privire la ce inseamna un avocat bun, cum il identifici in situatia in care nu cunosti persoane in domeniul juridic. Poate vi se pare banala/proasta intrebarea, dar sincer nu stiu dupa ce criterii se alege un avocat.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:46, 6 Mai 2010
Daca aveti inspiratie veti alege corect, daca nu aveti inspiratie veti alege bine. dar veti pierde...

Mutati discutia in zona oculta si nu este cazul.
La fel cum nu este cazul sa va pronuntati dvs in ceea ce priveste notiunea de "avocat bun".
Ca de obicei domnule Trifan...intelegeti ...nimic...

Pentru cultura dvs. generala eu nu folosesc notiunea de avocat bun.
Oamenii care nu sunt juristi folosesc aceasta exprimare.
Daca veti citi cu atentie ceea ce am scris in alte locuri veti avea ocazia de a va lamuri macar in aceasta privinta...
Intr-un singur loc am folosit aceasta exprimare.
Pentru a va lamuri nu trebuie decat sa cititi...nu mai mult...

avocat Claudiu Lascoschi
Aceasta este o noua discutie cu acelasi subiect si propun d-nilor.moderatori sa o mute alaturi de prima discutie.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul penal aida23 aida23 cum se aplica legea in cazul in care sunt acuzata de trafic de droguri si sunt nevinovata si il bag procurori tap ispasitor pe prietenul meu??? va rog dc ... (vezi toată discuția)
Ce articol se invoca la deschiderea succesiunii prin tribunal? teoma teoma Buna ziua. Intrebarea mea este cea din titlu. Iar daca e vorba si de partaj, ce alt articol se mai invoca? Multumesc. (vezi toată discuția)
Avocat pledant sau consilier AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER Cine astiga mai mult in Romania si de ce dintre cele 2 categorii? Cine rezolva de fapt problemele avocatul pledant sau consilierul care inormeaza in timp util ... (vezi toată discuția)