avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari 26 aprilie
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari 26 aprilie

De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a avut atunci doua directii: imbunatatirea capacitatii hardware a siteului (motiv pentru care am achizitionat servere noi care au fost adaugate la sistemul deja existent) si rescrierea aplicatiei care sta in spatele celor mai multe dintre functionalitatile oferite de Avocatnet.ro membrilor si cititorilor sai.

Daca in urma cu o luna s-a petrecut primul pas din cei enumerati mai sus, astazi a avut loc schimbarea aplicatiei vechi cu cea noua. Nu se observa modificari evidente pentru simplul motiv ca am fost orientat exclusiv spre imbunatatirea vitezei de incarcare a paginilor si spre construirea unei baze care sa permita ulterior dezvoltarea unor facilitati interesante pentru dumneavoastra.

Asa incat, ne cerem scuze pentru faptul ca in ultima vreme n-am mai venit cu lucruri noi, dar astazi asteptarea s-a terminat. In perioada urmatoare, Avocatnet.ro va dezvolta facilitati pe care le gandim de ceva vreme, dar care nu aveau sanse de implementare fara modificarile pe care le-am inaugurat astazi.

Multumim pentru sustinere si va rugam sa ne spuneti despre inadvertentele, problemele de functionare sau erorile pe care le-ati putea intalni. Am testat noua versiune cat de bine am putut, dar forta comunitatii este intotdeauna mai mare decat activitatea unui grup de testeri.

O seara placuta. =D>
@anais: diferenta dintre momentul in care se raspunde si momentul in care se trimite alerta e data de mai multi factori pe care nu-i putem controla in totalitate. Ca de exemplu: daca aplicatia noastra trimite mail in 30 de secunde de la momentul la care s-a raspuns, emailul este livrat prin intermediul serverului nostru de email. Daca in acelasi moment se trimit cateva mii de mailuri, poate aparea o intarziere de cateva minute pana cand serverul le livreaza pe toate. Apoi, cand sunt livrate de la noi, serverul care le primeste (yahoo.com, gmail.com, etc.) poate sa "rontaie" la ele cateva minute (le scaneaza de virusi, le scaneaza sa vada daca nu sunt spam, etc) pana sa le afiseze. Asa incat o intarziere de cateva minute ar avea o explicatie clara. Acum, daca spui ca e vorba de 30 de minute de fiecare data, inseamna ca problema e mai serioasa decat cred eu si o sa investigam. Asa ca... esti sigura ca la fiecare mail primit trec cam 30 de minute intre momentul raspunsului si momentul la care e postat mailul?

@teodora: contsters... a avut inainte un username. Dar a decis sa isi stearga contul (oferim si aceasta posibilitate, pentru ca unii oameni vor doar sa puna o intrebare si apoi sa nu mai aiba legatura cu forumul). Deci este posibil ca acest consters... sa fi fost unul dintre cei a caror prietenie ai acceptat-o ;)
Multumesc frumos pentru lamurire, si miliarde de scuze :(( ca nu am scris si nu am urat si eu :love1: LA MULTI ANI! :vishenka: dar nu am stiut #-o de aceasta sarbatoare.
La multi ani, :thumbup: avocatnet, mie mi-ai fost de mare ajutor, imi place mult acest forum, si as vrea sa invat cat mai multe de aici, pentru ca exista aceasta posibilitate, necazul e ca am acces la calculator destul de putin pentru ca este cotropit de fetita mea de 13 ani, cea care mi-a facut portretul de la avatar (asa ma vede ea tanara, eu am 51 de ani si nu sunt asa ca in desen, dar iubesc asa de mult acest desen, incat il folosesc ori de cate ori am ocazia).

Si eu vreau sa urez la multi ani celor care sunt in aceast forum si simt ca si mine utilitatea si farmecul lui,:oops:, e drept, cam tarziu, :">,

Cu mult respect pentru munca Dvs.
Teo

Buna ziua si La multi ani :)

Si eu as avea de semnalat problema "subiectelor urmarite de mine". In acest moment, pe lista mea apare ca ultim mesaj unul postat in data de 8 martie, in neconcordanta cu lista topicurilor urmarite de la profil.

Sincere aprecieri pentru eforturile Dvs. de a imbunatati calitatea comunicarii pe acest site.:vishenka:
Buna ziua!:
Au disparut butoanele pe:
- ,,Stii bancuri ?- Scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori."
-,,Bancuri"
:vishenka:
Alin Popescu a scris:

@anais: diferenta dintre momentul in care se raspunde si momentul in care se trimite alerta e data de mai multi factori pe care nu-i putem controla in totalitate. Ca de exemplu: daca aplicatia noastra trimite mail in 30 de secunde de la momentul la care s-a raspuns, emailul este livrat prin intermediul serverului nostru de email. Daca in acelasi moment se trimit cateva mii de mailuri, poate aparea o intarziere de cateva minute pana cand serverul le livreaza pe toate. Apoi, cand sunt livrate de la noi, serverul care le primeste (yahoo.com, gmail.com, etc.) poate sa "rontaie" la ele cateva minute (le scaneaza de virusi, le scaneaza sa vada daca nu sunt spam, etc) pana sa le afiseze. Asa incat o intarziere de cateva minute ar avea o explicatie clara. Acum, daca spui ca e vorba de 30 de minute de fiecare data, inseamna ca problema e mai serioasa decat cred eu si o sa investigam. Asa ca... esti sigura ca la fiecare mail primit trec cam 30 de minute intre momentul raspunsului si momentul la care e postat mailul?

am verificat la cat timp sunt avertizata despre mesajele nou postate si am constatat ca: mesajul a fost postat pe forum la ora 12.36 iar eu am primit avertizarea la ora 13.50, deci la mai mult de o ora. nu etse prima data, la fel se intampla mereu.

Alte discuții în legătură

Sugestii m1ha1g m1ha1g După mai mult de o săptămână am văzut următoarele probleme: 1. am avut 80 de prieteni şi am fost nevoit să-i scot, cu cât am mai mulţi cu atât ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)