Alin Popescu a scris:
@anais: diferenta dintre momentul in care se raspunde si momentul in care se trimite alerta e data de mai multi factori pe care nu-i putem controla in totalitate. Ca de exemplu: daca aplicatia noastra trimite mail in 30 de secunde de la momentul la care s-a raspuns, emailul este livrat prin intermediul serverului nostru de email. Daca in acelasi moment se trimit cateva mii de mailuri, poate aparea o intarziere de cateva minute pana cand serverul le livreaza pe toate. Apoi, cand sunt livrate de la noi, serverul care le primeste (yahoo.com, gmail.com, etc.) poate sa "rontaie" la ele cateva minute (le scaneaza de virusi, le scaneaza sa vada daca nu sunt spam, etc) pana sa le afiseze. Asa incat o intarziere de cateva minute ar avea o explicatie clara. Acum, daca spui ca e vorba de 30 de minute de fiecare data, inseamna ca problema e mai serioasa decat cred eu si o sa investigam. Asa ca... esti sigura ca la fiecare mail primit trec cam 30 de minute intre momentul raspunsului si momentul la care e postat mailul?
am verificat la cat timp sunt avertizata despre mesajele nou postate si am constatat ca: mesajul a fost postat pe forum la ora 12.36 iar eu am primit avertizarea la ora 13.50, deci la mai mult de o ora. nu etse prima data, la fel se intampla mereu.