avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Sugestii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Sugestii

După mai mult de o săptămână am văzut următoarele probleme:

1. am avut 80 de prieteni şi am fost nevoit să-i scot, cu cât am mai mulţi cu atât lungimea paginii e mai mare pentru că apar în partea dreaptă a ecranului fără limită maximă.
2. partea dintre meniu (home, Specialistul răspunde, ..., forum) şi întrebarea propriuzisă din forum ar trebui scoasă sau minimizată. timpul pe care un utilizator îl pierde de fiecare dată dând în jos pagina e irosit degeaba pentru că nici reclame nu sunt şi utilizatorul nu are nevoie de acea parte.
3. butonul "dezabonează de la toate alertele" nu merge
4. posibilitatea de abonare implicită la crearea unui nou thread.
5. posibilitatea de a alege primirea alertelor nu doar imediată sau la o oră ci şi zilnic şi săptămânală.

În speranţa că am fost de ajutor şi probabil la un moment dat vor fi adoptate aceste măsuri, vă mulţumesc şi vă doresc mult succes în continuare.
Toate cele bune,
m1ha1g
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 05:14, 8 Noiembrie 2010
O problemă mai delicată, o amintesc totuşi:
preluarea prin rss a alertelor cu postarea unui rezumat

Later edit:
afişarea statusului utilizatorului în căsuţa sa. De fapt statusul e legat de utilizator, iar acum e afişat ca şi cum ar avea legătură cu discuţia.

alerta la apariţia/upload-ul unui document
Ultima modificare: Marți, 17 August 2010
m1ha1g, utilizator
Raspund pe rand:

1. Am schimbat la un moment dat lungimea listei de prieteni si a fost revolutie in forum :D Aveti mai jos discutia in cauza. Si am ajuns la concluzia ca oamenii voiau sa-si vada toti prietenii pe toate paginile.
-- revin si editez mesajul cu discutiile respective, ca nu reusesc sa le gasesc acum. --

2. O sa incercam sa gasim o forma de a micsora partea respectiva. Problema e ca trebuie sa servim si reclama ca sa putem intretine toata intreprinderea care este acum Avocatnet.ro, iar dimensiunile reclamei ne obliga sa folosim spatiul de acolo intr-un mod oarecum limitat.

3. Se lucreaza acum la rezolvarea problemei cu butonul in cauza. In scurta vreme revenim cu anuntul ca s-a rezolvat.

Later edit: s-a rezolvat ;)

4. Din nou, abonarea implicita a fost solutia aleasa si de noi. Ca urmare a reclamatiilor din comunitate (unii oameni nu voiau sa se aboneze la toate discutiile pe care le deschideau, uitau sa debifeze casuta in cauza si primeau mailuri pe care le raportau ca spam - sunt vreo 10 - 15 astfel de raportari zilnic, pe care ulterior le debifam noi automat) am renuntat la sistemul implicit si am introdus ideea de optional. Daca cineva vrea sa bifeze casuta de abonare, o face. Daca nu... nu.

5. Cu alertele e munca multa. Lucram constant la sistem, dar se doreste personalizarea lui in atat de multe puncte incat configuratia hardware de care dispunem acum ar fi presata serios. Asa incat facem lucruri pe rand si ne indreptam spre personalizarea de care vorbeati, dar sunt in joc bani si timp, resurse pe care trebuie sa le cumparam si multe alte lucruri. Promit insa ca ne tinem de drumul respectiv.

6. Afisarea statusului unui utilizator e o discutie intreaga. Pe masura ce profilul utilizatorilor va creste in importanta, vom muta si statusul in casuta de utilizator.

7. Sistemul de documente utile urmeaza sa fie refacut din temelii, astfel incat in acest moment nu mai facem modificari punctuale la sistemul deja existent.

Numai bine.
Iar am ramas fara lista de prieteni. De ce? :(


Alin Popescu a scris:
Pe masura ce profilul utilizatorilor va creste in importanta, vom muta si statusul in casuta de utilizator.

De ce? :(
Lista de prieteni este "aparent" micsorata. La sfarsitul ei exista un buton de prelungire.
elga50 a scris:

Lista de prieteni este "aparent" micsorata. La sfarsitul ei exista un buton de prelungire.

#-o Chiar credeti ca eu nu mi-am dat seama?

Este ca in aprilie, cand se vedeau doar cativa prieteni. Mai exact, atunci se vedeau cinci, acum se vad noua. Poate pentru dvs. nu conteaza daca-l vedeti pe utilizatorul Gabriela Pintea, dar pentru mine este important sa-l pot vedea pe utilizatorul elga50. Daca n-ar fi fost important, as fi sters si eu toti prietenii din lista, cum a procedat utilizatorul care a deschis aceasta discutie. Sau as fi avut cateva sute de "prieteni".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Reiau:

1. Casuta “prietenii mei” a fost o idee bine primita de majoritatea utilizatorilor. De ce ati renuntat la ea?
2. La fel, ideea cu statusul a fost foarte bine primita. De ce sa renuntati si la aceasta?
3. De cateva luni la “recomandari articole” vad doar doua articole in loc de patru, cum erau la inceput. De ce? Nici macar estetic nu este, se vede ca e un spatiu gol.

Nu inteleg in ruptul capului de ce renuntati la ideile bune si va intoarceti in 2008, atunci cand am inceput sa scriu primele comentarii in forum.
De ce? :(

Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Bifare casuta pentru a primi alerte CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cred ca este o idee buna cu bifarea casutei pentru a primi alerte. Constituie o adevarata manifestare de vointa in acest sens a celor care isi exprima ... (vezi toată discuția)
Modificari 26 aprilie Alin Popescu Alin Popescu De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 19 mai 2009 alerte forum pianistul pianistul - am efectuat modificari la modul in care se trimit alertele. Utilizatorii Forumului Avocatnet.ro pot opta (sectiunea Centrul de alerte -> Alerte forum) ... (vezi toată discuția)