avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari Forum 19 Mai 2009 Alerte Forum
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari Forum 19 Mai 2009 Alerte Forum

- am efectuat modificari la modul in care se trimit alertele. Utilizatorii Forumului Avocatnet.ro pot opta (sectiunea Centrul de alerte -> Alerte forum) pentru primirea alertelor in timp real (un singur email pentru fiecare mesaj nou dintr-un subiect urmarit) sau periodic (o data pe ora se trimite un mail cu subiectele urmarite care contin mesaje noi)
=D> multumim mult
Super! doar ca interventiile din discutiile de ieri s-au pierdut asa-i, nu a mai intrat nicio alerta pentru ele, trebuie sa la iau eu pe rand sa vad daca s-a mai discutat ceva, corect?

Oricum nu e o problema, cu asat ne descurcam, nu-i bai pentru o zi :)

Bine ca nu mai primim siruri lungi de mesaje in inbox.

:vishenka:
Link-ul subiecte urmarite ajuta tocmai la identificarea mesajelor scrise in subiectele pe care cineva le urmareste. Sectiunea poate fi vizualizata la apasarea pe "Subiecte urmarite", link aflat chiar sub casuta de cautare din forum sau prin accesarea link-ului de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/for...

Acolo sunt toate mesajele scrise in subiectele pe care ati optat sa le urmariti, ordonate invers cronologic, de la cel mai nou catre cel mai vechi. ;)
Muieti-s posmagii? :blush2:
Un buton pentru "debifare" este?
Debifare? :">
Ce anume ar trebui sa faca butonul in cauza?

Daca te referi la sistemul care sa iti permita sa renunti la a mai urmari anumite subiecte, acceseaza Contul Meu / Centrul de alerte / Alerte Forum. Si debifezi ce anume nu mai vrei sa urmaresti. Tot in sectiunea respectiva se poate alege cum sa vina alertele.

Uite un link direct la sectiunea respectiva:
www.avocatnet.ro/content/con...

Alte discuții în legătură

Bifare casuta pentru a primi alerte CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cred ca este o idee buna cu bifarea casutei pentru a primi alerte. Constituie o adevarata manifestare de vointa in acest sens a celor care isi exprima ... (vezi toată discuția)
Problema: nu pot sa ma dezabonez de la alerta forum darjan darjan Buna ziua! Nu pot sa ma dezabonez de la Alerta forum. Cu cateva zile in urma am actionat din necunoastere/greseala butonu Mesaje noi, si acum primesc in ... (vezi toată discuția)
Dezabonare avocatnet niccosteff niccosteff m-am dezabonat din greseala . cum pot reactiva serviciul ?am trimis un email pe adresa avocat net si am primit eroare . (vezi toată discuția)