avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... dezabonare avocatnet
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

dezabonare avocatnet

m-am dezabonat din greseala . cum pot reactiva serviciul ?am trimis un email pe adresa avocat net si am primit eroare .
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 14:43, 28 Iulie 2010
niccosteff a scris:

m-am dezabonat din greseala . cum pot reactiva serviciul ?am trimis un email pe adresa avocat net si am primit eroare .


Luati legatura cu unul dintre administratorii site-ului ... ce serviciu ati dezabonat?
Accesati acest link si bifati newsletterele care va intereseaza:
www.avocatnet.ro/content/con...

Numai bine ;)
Dorind sa renunt la serviciul de alertare, am accesat CONTUL MEU -> CENTRUL DE ALERTE -> ALERTE FORUM si am debifat subiectele respective, astfel cum ne informati in mesajele dvs., dar alertele continua sa vina, desi am incercat stoparea lor in mai multe randuri.

Ca atare, inteleg sa va solicit in mod expres sa faceti dvs. demersurile necesare pentru a nu mai primi alertele de mesaje forum.

Va multumesc pentru intelegere.

V-am dezabonat noi, dar... e nevoie sa intelegeti ceva.

Din cate vad, dvs. v-ati dezabonat doar de la discutiile la care erati abonat, nu si de la forumurile pe care doreati sa le urmariti. Asa se face ca, fara sa va dezabonati si de la forumul Societati Comerciale pe care il urmareati, au continuat sa vina alerte cu subiecte noi din acest forum.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bifare casuta pentru a primi alerte CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cred ca este o idee buna cu bifarea casutei pentru a primi alerte. Constituie o adevarata manifestare de vointa in acest sens a celor care isi exprima ... (vezi toată discuția)
Schimbare format si platfoma newslettere avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta saptamana, Avocatnet.ro a schimbat formatul newsletterelor pe care le trimite, precum si platoforma de trimitere a newsletterelor. Ne-ar ... (vezi toată discuția)
Problema: nu pot sa ma dezabonez de la alerta forum darjan darjan Buna ziua! Nu pot sa ma dezabonez de la Alerta forum. Cu cateva zile in urma am actionat din necunoastere/greseala butonu Mesaje noi, si acum primesc in ... (vezi toată discuția)