avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari Forum 19 Mai 2009 Alerte Forum
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari Forum 19 Mai 2009 Alerte Forum

- am efectuat modificari la modul in care se trimit alertele. Utilizatorii Forumului Avocatnet.ro pot opta (sectiunea Centrul de alerte -> Alerte forum) pentru primirea alertelor in timp real (un singur email pentru fiecare mesaj nou dintr-un subiect urmarit) sau periodic (o data pe ora se trimite un mail cu subiectele urmarite care contin mesaje noi)
:D Cred ca incepem sa ne complicam foarte mult. O sa vedem in ce masura putem face si aceasta modificare in perioada urmatoare. In principiu, suntem deschisi sa facem toate modificarile propuse. Acum insa, data fiind amploarea ultimelor modificari din forum, cred ca e nevoie de putin timp ca sa putem analiza si trage linie asupra utilitatii si metodelor de imbunatatire a facilitatilor deja implementate.

Prin urmare, nu spun ca nu se va face si aceasta modificare. Singurul lucru pe care nu-l pot preciza exact este momentul la care o vom face. :blush2: Poate ca peste 2 sau 3 saptamani o sa vedem cu totii ca exista o alta solutie si mai buna. Motiv petnru care incercam sa lasam putin timp intre propunere si implementare.
:blush2: Ah, e foarte ok şi aşa cu noua modificare şi apreciez toată munca care o faceţi, dar deh, văzând că sunteţi aşa darnici cu noi m-am gândit să profit puţin :giggle: să-mi exprim dorinţa asta mai veche :)
Toate cele bune :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bifare casuta pentru a primi alerte CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cred ca este o idee buna cu bifarea casutei pentru a primi alerte. Constituie o adevarata manifestare de vointa in acest sens a celor care isi exprima ... (vezi toată discuția)
Problema: nu pot sa ma dezabonez de la alerta forum darjan darjan Buna ziua! Nu pot sa ma dezabonez de la Alerta forum. Cu cateva zile in urma am actionat din necunoastere/greseala butonu Mesaje noi, si acum primesc in ... (vezi toată discuția)
Dezabonare avocatnet niccosteff niccosteff m-am dezabonat din greseala . cum pot reactiva serviciul ?am trimis un email pe adresa avocat net si am primit eroare . (vezi toată discuția)