avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia platita din FNUASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia platita din FNUASS

Buna seara! Referitor la indemnizatii pt.Concediu medical suportat din FNUASS am urmatoarea intrebare: - se contributii retin din indemnizatie???
(sau nu retine nimic???) Anemary.:sorry:
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 10:10, 3 Mai 2010
Buna ziua,
depinde si de codul de indemnizatie...
Buna! Referitor la intrebarea mea din ziua de ieri codul de indemnizatie este 08. adica sarcina si lauzie,iar suma e suportata din FNUASS Exempl.611 lei - ,din care inteleg ca se va retine Cas(pensii),somaj si impozit???? Anemary?:)
Buna ziua,
din concediul sarcina si lauzie, se retine doar CAS, raportat la salariul minim pe economie, adica ar fi 63 ron pe luna( 10.05% din 600).
Buna ziua! Multumesc mult pentru raspunsul Dvs. O zi buna incontinuare.
Imi puteti spune si care sunt contributiile datorate de angajator pentru perioada de pre-postnatal?

Alte discuții în legătură

Concediu medical anairam_unid anairam_unid La concediu medical pt sarcina si lehuzie toate cele 42 de zile sunt suportate de fnuass sau se suporta 5 de catre angajator? (vezi toată discuția)
Contributii concediu sarcina si lauzie Vioreld Vioreld buna ziua. Imi puteti spune ce contributii platesc angajatorul si angajatul in zazul unui concediu medical cod 08? Multumesc. (vezi toată discuția)
Contributii medical cod 09 crisadi crisadi Buna ziua Va rog, daca ma puteti ajuta, ce contributii se retin pentru indemnizatia de concediu medical pentru ingrijire copil?? Stiu ca aceasta se plateste ... (vezi toată discuția)