avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CONTRIBUTII CONCEDIU SARCINA SI LAUZIE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CONTRIBUTII CONCEDIU SARCINA SI LAUZIE

buna ziua. Imi puteti spune ce contributii platesc angajatorul si angajatul in zazul unui concediu medical cod 08? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 23:34, 12 Februarie 2011
este un tip de concediu platit integral din fnuass(singura retinere fiind CAS-ul la salariul minim pe economie)
Depinde daca are concediu medical toata luna
rapsunsul este exact la intrebarea utlizatorului: utilizatorul a intrebat ce ce contributii platesc angajatorul si angajatul in cazul unui concediu medical cod 08

angajat - cas concediu medical:35% din 2022 lei* nr zilelor de medical*10.5%;
angajator- cas concediu medical:35% din 2022 lei* nr zilelor de medical*20.8%;
contributia la FAAMBP- la nivelul salariului minim pe economie.
Ultima modificare: Duminică, 6 Februarie 2011
boerica, utilizator
Dar la un medical (toata luna) suportat din FNUASS, angajatorul ce contributii plateste?

Alte discuții în legătură

Care sint taxele care se platesc la stat pt concediul postnatal ? Lepadatu Cornel Lepadatu Cornel Am un concediu medical cod 08 pentru luna ianuarie 2011.Cum se calculeaza ? S-a modificat ceva fata de anul trecut ? Ce taxe se platesc la stat si cine le ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia platita din fnuass Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna seara! Referitor la indemnizatii pt.Concediu medical suportat din FNUASS am urmatoarea intrebare: - se contributii retin din indemnizatie??? ... (vezi toată discuția)
Calcul cas la concedii medicale 2011 valyneagu29 valyneagu29 s-a modificat in 2011 modul de calcul al cas pentru concedii medicale, nu mai este 20.8%, respectiv 10.5% la salariul minim? (vezi toată discuția)