avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Care sint taxele care se platesc la stat pt concediul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Care sint taxele care se platesc la stat pt concediul postnatal ?

Am un concediu medical cod 08 pentru luna ianuarie 2011.Cum se calculeaza ?
S-a modificat ceva fata de anul trecut ?
Ce taxe se platesc la stat si cine le suporta ?
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: boerica , utilizator 21:14, 4 Februarie 2011
[ link extern ]
Pentru amanunte consultati OUG 158/2005 cu modificarile si completarile ulterioare
Imi cer scuze dar am uitat sa mentionez ca respectivul concediu medical este al unuei salariate . Linkul este neactualizat . Va multumesc .
Pentru acest tip de concediu se retine doar contributia la pensii la minimul pe economie.

Taxe angajat - 35%*2022* nr zile de concediu medical*10.5%;

Taxe societate - 35%*2022* nr zile de concediu medical*20.8%
FAAMBP - la nivel unui salariu minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii concediu sarcina si lauzie Vioreld Vioreld buna ziua. Imi puteti spune ce contributii platesc angajatorul si angajatul in zazul unui concediu medical cod 08? Multumesc. (vezi toată discuția)
Calcul cas la concedii medicale 2011 valyneagu29 valyneagu29 s-a modificat in 2011 modul de calcul al cas pentru concedii medicale, nu mai este 20.8%, respectiv 10.5% la salariul minim? (vezi toată discuția)
Indemnizatia platita din fnuass Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna seara! Referitor la indemnizatii pt.Concediu medical suportat din FNUASS am urmatoarea intrebare: - se contributii retin din indemnizatie??? ... (vezi toată discuția)