avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca pierduta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca pierduta

Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt primii pasi de urmat in cazul in care s-a pierdut cartea de munca? Cum se reconstituie vechimea in munca, daca anuntul de pierdere se publica in Monitorul Oficial si la ce institutii trebuie mers.

As avea nevoie de aceste informatii pentru o persoana care se apropie de varsta de pensionare.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:50, 26 Aprilie 2010
mergeti la cartile de munca si de acolo cu numarul cartii de munca mergeti la monitorul oficial sa publicati ceea ce va costa 70 lei apoi cu copia de pe monitor mergeti iar la cartile de munca si solicitati adeverinte de la toate locurile de munca unde veti fi taxati cu 40 lei pentru fiecare adeverinta dupa care cu toate acestea le veti depune si veti avea carte de munca.
asa i s-a explicat unei persoane ieri la itm.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corect sau legal? mioarapetre mioarapetre firma la care am lucrat mi-a pierdut cartea de munca. Administratorul firmei a mers la monitorul oficial si a declarat pierderea ei dar a facut in asa fel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, urmeaza sa ma pensionez dar am pierdut cartea de munca, ... Leti264 Leti264 Buna ziua, urmeaza sa ma pensionez dar am pierdut cartea de munca, am declarat in monitorul oficial acest fapt si detin copia acesteia, oare ce s-ar putea ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta-ce este de facut? marinel67 marinel67 Am pierdut cartea de munca ,cum pot reconstitui vechimea ?Detin o copie a cartii de munca dinainte de a fi scanata ,copie facuta in 2007 ,mentionez ca mai am ... (vezi toată discuția)