avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită dosar executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

dosar executare silita

Buna ziua,
am si eu o intrebare, poate ma puteti lamuri d-voastra, ca executorii.....
daca am dosar de executare silita prin poprire pe salariu si vreau sa achit toata suma ce alte cheltuieli mi se mai adauga la acestea?? cheltuieli de executare?? cam ce suma/procent ar fi??
multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 08:34, 27 Aprilie 2010
onorariile difera in functie de valoare de executat. Notificare intre 20 si 400 lei, poprirea intre 60 si 1000 lei +2% pt ce depaseste 1000 lei.
La o suma de pana la 1000 lei cheltuielile de executare pot atinge suma de 500 lei + taxe postale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cheltuieli - contestatie teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca stie cineva despre cum se stabileste valoarea cheltuielilor cu executarea. Valoarea acestor cheltuieli reprezinta ... (vezi toată discuția)
Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)
Costuri executare silita robertsega32 robertsega32 Care ar fi costurile executarii silite, pentru debitor, la suma de 250 milioane? Nu reusesc sa gasesc nicaieri. Va multumesc. (vezi toată discuția)