avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract

Buna ziua,

in cazul unui contract de amenajare si intretinere cladiri, cel care executa serviciile respective, este denumit corect "executant" sau "prestator"?

Care ar fi diferenta?

Imi puteti spune daca este vreo lege care reglementeaza domeniul intretinerilor de spatii private (in afara legiilor 50/1991 si 10/1995, care din cate am vazut se refera mai mult la constructii exclusiv si nu prea se preteaza pe ceea ce ma intereseaza)?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 11:53, 28 Aprilie 2010
Depinde de serviciile la care va referiti in concret. In functie de aceasta, contractul poate fi de prestari servicii, iar cel care le presteaza este denumit"prestator' sau un contract de administrare.
Va spuneti cum doriti cata vreme aveti obligatiile prevazute in contract.
Multumesc.

Ma pot axa exclusiv pe legislatia comerciala sau este vreo lege speciala pentru mentenanta cladirilor si obligatiile celui care executa asemenea lucrari? (nu stiu ce garantii se dau pentru astfel de lucrari, separat de garantiile pentru echipamentele care se schimba, daca este cazul).

Inca o data va multumesc.
Buna seara.
Nu este un contract comercial,ci un contract civil numit si anume contract de antrepriza,de prestari servicii.Cel putin asa il vad eu .
Este incheiat intre antreprenor si beneficiar .
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa
bote marius a scris:

Buna seara.
Nu este un contract comercial,ci un contract civil numit si anume contract de antrepriza,de prestari servicii.Cel putin asa il vad eu .
Este incheiat intre antreprenor si beneficiar .
[/quo
La fel vad si eu

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii ! rzvlaw rzvlaw Buna ziua, imi puteti spune va rog frumos: 1. Ce presupune la ora actuala un contract de prestari servicii si ce obligatii impune ? 2. Sub ... (vezi toată discuția)
Contracte de prestari servicii flori1981 flori1981 buna ziua cine imi poate spune si mie care este legea care prevede incheierea de contracte de prestare service va multumesc (vezi toată discuția)
Probleme in relatia angajator-antreprenor-subantreprenor nicolae1909 nicolae1909 Buna ziua, Situatia este urmatoarea: Angajatorul a platit niste lucrari Antreprenorului, care insa la randul sau nu a platit Sub-antreprenorul, executantul ... (vezi toată discuția)