avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... stingere datorii reciproce cu o firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

stingere datorii reciproce cu o firma in insolventa

cum pot stinge datoriile reciproce cu o firma aflata in insolventa.
am trimis o cerere pt a putea face compensarea la casa de insolventa care se ocupa de clientul nostru cu confirmare de primire bineinteles.
nu am primit nimic din partea lor de 4 luni de zile. ce pot sa mai fac ca sa pot inchide conturile in contabilitate. mai este alta varianta?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 18:43, 27 Aprilie 2010
sunati la soc de insolventa si vedeti ce se-ntampla si apoi puteti sti cum sa actionati.
Mai aveti la indemana si redactarea unei note de sedinta prin care aratati jud sindic ca nu vi s-a dat nici un rapsuns de catre lichidator si solicitati sa dispuna prin incheiere efectuarea stingerii/compensarii sumelor conform actelor pe detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata adriana_ramona adriana_ramona Avem o datorie catre o firma X in valoare de 50.000 lei. Eu ca si contabila am confirmat in aprilie extrasul de cont pentru suma aceasta, fara semnatura ... (vezi toată discuția)
Ordine de compensare sorina_han sorina_han Va rog ma ajuta cineva cu art. din codul fiscal referitor la regimul ordinelor de compensare? Multumesc:love2: (vezi toată discuția)
Compensare cu o firma in faliment alinuta77 alinuta77 Buna seara Am urmatoarea situatie: firma X a desfasurat relatii comerciale cu firma Y,livrandu-si reciproc marfa/materiale. Firma X intra in faliment, firma Y ... (vezi toată discuția)