avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Deductibilitatea cheltuirlilor cu reabilitarea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Deductibilitatea cheltuirlilor cu reabilitarea locuintei

As dori sa stiu daca cheltuiala cu reabilitarea termica a locuintei poate fi dedusa la calculul impozitului pe venit al unei persoane fizice.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:56, 27 Aprilie 2010
Daca reabilitarea s-a facut cu acordul sau din dispozitia primariei si s- exectat cu o firma specializata ar trebui. Cel mai bine adresati-va directiei taxe si impozite locale care va pot da lamuririle cele mai pertinente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 158/2011privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte dodo2009 dodo2009 \"Art. 27^1 Proprietarii apartamentelor din blocurile de locuinte si ai imobilelor care au executat lucrari de interventie pe cheltuiala proprie beneficiaza, ... (vezi toată discuția)
Scutire de la plata impozitului pe cladiri tiberiussly tiberiussly Buna. Vreau sa schimb timplaria veche de la ferestre cu una termoizolanta de la apartament.Cei de la Primaria Arad imi spun ca, pentru scutirea de la plata ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 158/2011. nicutuduriu nicutuduriu Buna Seara , As dori , pe cat posibil sa ma lamuriti si pe mine privitor cu urmatoarea lege : \" Persoanele care isi izoleaza locuintele pe cheltuiala ... (vezi toată discuția)