avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA deductibilitate TVA si cheltuieli la leasing financiar ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

deductibilitate TVA si cheltuieli la leasing financiar pt autoturism AUDI

Bunaa ziua, va cer din nou o lamurire ref la deductibilitatea TVa la leasing financiar pt pt un autoturism AUDI utilizat de administrator pt deplasari in strainatate in scopul incheierii de contracte comerciale pt firma. se deduce TVA-ul aferent si cheltuielile cu combustibilul, asigurare, intretinere, reparatii, etc?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: carmolau , utilizator 15:33, 27 Aprilie 2010
TVA-ul aferent ratelor de leasing este deductibil.
TVA-ul aferent cheltuielilor de asigurare, intretinere si reparatii este deductibil, iar pentru deductibilitatea TVA-ului aferent combustibilului trebuie sa aveti in vedere prevederile art. 145^1 din Codul fiscal cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva leasing si cheltuieli aferente rallia rallia Buna seara, rog luminati-ma,ca tare mi se par incurcate caile iadului!!!!..:Onu sunt de specialitate ,economic vorbind.. CAZ: Un srl cu 2 asociati, fara ... (vezi toată discuția)
Tva leasing si cheltuieli aferente leasingului tomozeimihaela tomozeimihaela Buna ziua. Am achizitionat in noiembrie 2008 doua masini (una pt.administrator si una pt. contabil)prin contract de leasing financiar .Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea pentru autoturisme saaa saaa Din OUG noua imi poate spune cineva ce anume se deduce legat de autourismele de serviciu? Intr-o parte am inteles ca nu se mai deduce nimic, azi am citit ce ... (vezi toată discuția)