avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ..promptitudine...Politie ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

..promptitudine...Politie ?

Daca mama copilului nu se supune respectarii programului vizita minor stabilit de instanta judecatoreasca , prin hotarare definitiva si irevocabila , la ora ....,,X'' , deplasandu-ma la Politie pentru a solicita ajutorul , acestia sunt obligati sa mearga prompt cu mine pentru a pune in vedere acesteia ca incalca o hotarare judecatoreasca ?
.. Fata de Politie exista o formulare tipizata in acest sens ?
.. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ralu_2008 , utilizator 15:37, 27 Aprilie 2010
Nu sunt obligati ci trebuie sa depuneti o plangere impotriva mamei daca, in mod repetat , incalca dispozitiile hotararii judecatoresti.Nerespectarea hotararilor judecatoresti - Nerespectarea hotararilor judecatoresti - art. 271 Cod penal. Totusi, inainte de a apela la plangere, ar fi bine sa incercati sa va puneti de acord cu sotia in privinta vizitelor.
.. Da , ideal asa ar trebui , dar daca nu ..intelege .. !!
Daca mama copilului nu se supune respectarii programului vizita minor

ati fost sa ridicati copilul la ora X si nu v-a lasat sa-l luati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez in cazul in care fosta sotie nu-mi respecta programul de vizita al copilului? conium conium Buna ziua, Cum procedez in situatia in care sunt divortat de 4 ani si fosta sotie nu respecta programul meu de vizita cu copilul. Invoca tot timpul ca ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii nagyjudith nagyjudith Dupa sentinta de divort minorii sunt incredintati mamei, cu drept de vizita acordat tatalui la fiecare a 2/a saptamana. Ce poate face tatal daca mama refuza ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotariri judecatoresti vasy_v23 vasy_v23 va rog sa-mi raspunda cineva la intrebarea;ce pot face in cazul in care fosta mea sotie refuza sa-mi dea copilul in urma unei sentite de la o instanta de ... (vezi toată discuția)