avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... angajatii necesari societatilor cu cod caen 7810
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

angajatii necesari societatilor cu cod caen 7810

Buna ziua,

As dori sa stiu daca societatilor cu cod caen 7810 le este neaparat necesar un angajat psiholog sau il poate inlocui o persoana cu studii in resurse umane si daca le este necesar si un jurist.
Va multumesc pentru raspuns!!
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 20:13, 27 Aprilie 2010
Cod CAEN 7810-Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca care include, printre altele:
-activitati de investigare , selectie,orientare si plasare a fortei de munca, inclusiv activitati de cautare si plasare de personal executiv.
Puteti sa-i angajati pe toti 3, cu contracte partiale de munca si va rezolvati problemele in domeniile lor de activitate.Sunt necesari
Psihologul poate avea cabinet individual si puteti incheia contract de prestari servicii , pentru nevoile societatii dvs.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta caen 7810 - caen 7830 octapuspus octapuspus Puteti sa imi spuneti care este diferenta intre cod CAEN 7810 si cod CAEN 7830? Multumesc! (vezi toată discuția)
Coduri caen firma de resurse umane aylyn87 aylyn87 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: imi voi deschide firma de resurse umane si as dori sa stiu ce coduri CAEN trebuie incluse in actul ... (vezi toată discuția)
Un cabinet individual de psihologie , de ex, poate sa incheie un contract de bunca cu psihologul care detne cabinetul? ecopreda ecopreda Am urmatoarea speta: Intrun contact cu finatate europeana partenerul ese un cabinet individual de psihiatrie care in baza acordului de parteneriat s-a angajat ... (vezi toată discuția)