Buna ziua,
Am o rugaminte daca poate sa-mi rasunda cineva :
Am un SRL- in Transport marfa ,vreau sa-l inchid ,sunt asociat unic ,autorizata de catre ARR ,pregatire profesionala Management ,intrebarile mele sunt ; 1. care vor fi taxele si pasii ce trebuiesc urmati ; 2.Daca pot sa deschid PFA s-au Intreprindere Individuala in Transporturi s-au ce ma sfatuiti sa fac pentru a supravietui.
Acum mai am un singur camion + sofer care stau pe dreapta si platesc taxe.
Va multumesc din suflet si astept raspunsurile dumneavoastra.
suspendati activitatea srl pt.3 ani .trimiteti soferul in somaj,faceti pfa sau intr.individuala si sa urcati in camion dv.si faceti treaba pt dv, platiti impozit anual fara contabil si fara bataie de cap .bafta=D>=D>=D>=D>=D>
Fiecare din variante are avantaje si dezavantaje pe care doar persoana in cauza le poate identifica cel mai bine,avantaje si dezavantaje atat din punct de vedere al impozitelor si taxelor care se platesc la stat, cat si al situatiilor financiar -contabile , a numarului de drumurilor ce trebuiesc facute la administratia Fianciara.s.a.m.d.
Daca alegeti totusi forma de organizare ca Intreprindere individuala puteti avea angajati / salariati si va puteti inscrie cu pana la 8 -10 obiecte de activitate ( coduri CAEN) . Un avantaj fata de SRL este ca veniturile pot fi utilizate nelimitat