avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale plata impozit persoana juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

plata impozit persoana juridica

detin o proprietate in extravilanul unei localitati(comune) si anul asta m-am trezit ca am de platit la primarie 10%din valoarea din contabilitate pentru ca nu am facut reevaluare.am dus raport de evaluare la 31 martie.cota de impozitare pt imobiilele neevaluate este la fel in toata tara?de exemplu la severin(resedinta de judet este de 8,4% si eu care sunt in mijlocul campului intr-o fundatura de sat ,10%?am citit ceva de rangul localitatii sizona acesteia.se pun in aplicare?cand am fost la primarie,functionara a inceput sa imi citeasca din codul fiscal si cand a vazut ca arata doar cota la bucuresti s-a inmuiat.nu ar trebui sa fie o hotarare locala in sensul asta?va multumes
Cel mai recent răspuns: andreitulea , utilizator 16:54, 27 Aprilie 2010
La Constanta este 5% din valoarea inregistrata in contabilitate ( intravilan)...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire in extravilan GBBogdan GBBogdan Buna seara, Intentionez sa execut o constructie pe un teren proprietate personala, dar din cauza deschiderii mici trebuie sa ma rezum la a construi in ... (vezi toată discuția)
Cum se stabileste zona in cadrul localitatii? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu cum se stabileste zona(A,B,C sau D) in cadrul localitatii,conform Noului Cod Fiscal-Legea 571/2003? La art.247,,lit.b),se precizeaza ca aceste ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan HelenG HelenG Detin o ferma de animale in mijlocul campului si conform unui PUG din 1997 parcela respectiva a fost trecuta din extravilan in intravilan. Terenul are doar ... (vezi toată discuția)