avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Teren Intravilan
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Teren Intravilan

Detin o ferma de animale in mijlocul campului si conform unui PUG din 1997 parcela respectiva a fost trecuta din extravilan in intravilan. Terenul are doar curent fara alt fel de utilitati. In extrase CF apare ca extravilan iar primaria vrea sa emita o decizie de impunere retroactiva pentru a ma obliga sa platesc 2000ron/hectar in loc de 60ron/hectar. Pot actiona in instanta Consiliul Local pentru ca a incadrat terenul in intravilan fara sa fim informati?
Cel mai recent răspuns: Aura2 , utilizator 10:44, 22 Octombrie 2013
In mod normal trebuia sa vi se comunice acea hotarare de trecere in intravilan, pe care dvs trebuia sa o depuneti la Cartea Funciara si sa faceti astfel schimbarea de incadreare din extravilan in intravilan.
Aceste hotarari se comunica persoanelor interesate.
Daca ar fi sa va taxeze la valoarea de teren extravilan, ar putea sa o faca pe ultimii 5 ani fiscali, pentru restul intervenind prescriptia extinctiva.
Insa, in locul dvs i-as actiona in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan pricopdanuta pricopdanuta Avem un teren extravilan in categoria fanat, situat intr-un sat,Salistea Veche, judet Cluj, de 1000 mp, parcelat si cu drum de servitute, fiind mai multi ... (vezi toată discuția)
Teren partial in intravilan / partial in extravilan limitlessidea limitlessidea Buna ziua, Am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv. In 2013 am cumparat un teren aflat partial in intravilan (cca. 55%), partial in extravilan ... (vezi toată discuția)
Inadvertenta intre titlu de proprietate si cf dariad dariad Care ar putea fi motivul/cauza/explicatia pentru care mai multe parcele de teren figureaza drept gradina INTRAVILAN in extras CF dinainte de reconstituirea ... (vezi toată discuția)