avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Restanta pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Restanta pensie alimentara

Buna ziua!

As avea nevoie de niste sfaturi privind procedura prin care as putea recupera pensia alimentara din ultimile... 6 luni!

Am facut deja o sesizare catre parchet; am primit confirmarea de primire si stiu ca tatal meu a primit invitatia la politie in calitate de reclamat pentru abuz de familie - bineinteles, am atasat toate dovezile necesare - asa cum s-a mai intamplat si acum vreo 3 ani.

Dar a mai trecut deja aproape o luna de cand acestuia i-a venit invitatia la Politie. Exista riscul ca domnii sa fie in legaturi amicale si sa fie tergiversate lucrurile??

Vreau sa stiu daca mai pot face vreun demers si catre cine!
Voi reveni cu alte detalii daca este nevoie.

Zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: andreea n. , utilizator 18:43, 27 Aprilie 2010
la un executor judecatoresc...sa-l execute silit.
Dar cum anume trebuie sa procedez?
Banuiesc ca trebuie sa intocmesc o cerere, o plangere... unde o depun? Sau macar de unde ar trebui cer mai multe informatii. La judecatorie, la ce birou?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penală tergiversata papacostas papacostas Am.depus in vara in iulie o plângere penală împotriva președintelui suspendat al asociației de proprietari dintr-un bloc. Acesta este fost polițist ... (vezi toată discuția)
Nerespectare sentinta de divort: pensie alimentara,revenire la nume avut anterior.. Tiroma Tiroma Buna.Am si eu o intrebare(pe care l-am pus deja la toate organele competente; p olitie,judecatorie,parchet..etc) Mentionez ca am citit toate discutiile in ... (vezi toată discuția)
Procedura dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua. Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uz de fals la Parchetul de pe langa Judecatorie.Plangerea penala a fost inaintata Politiei ... (vezi toată discuția)