avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penală tergiversata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penală tergiversata

Am.depus in vara in iulie o plângere penală împotriva președintelui suspendat al asociației de proprietari dintr-un bloc. Acesta este fost polițist pensionar . Plângerea penală a fost depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3. Bănuiam că datorită relațiilor de prietenie dintre el și cei din secția de poliție se tergiversarea chemarea la audieri. Azi am dat tel la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 dosarul se află la poliție di 16.p9.2019.
Unde pot reclama sau depune plangere penala pentru tergiversare?
Maine merg la comandant in audienta desi stiu ca Corb la corb nu-si scoate ochii.
Dar nu poate rămâne așa .
Ce ma sfătuiți să fac domnilor avocați?

Alte discuții în legătură

In cat timp se rezolva o plangere penala?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Pentru infractiunea de abandon de familie savarsita de fostul sot am depus o plangere la politie, a trecut aproape o luna, am dat declaratii si eu si fostul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Referitor la neprimirea pensiei alimentare din iunie 2009 cind a fost pronuntata decizia de catre instanta (am publicat problemele mele in data de 04.01.2010), ... (vezi toată discuția)
Ajutooorrrrrr !!!!plangere penala neplata pensie dana92 dana92 Buna ziua ! Va scriu cu incredere ca ma puteti ajuta . Am un dosar pentru pensie alimentara deschis din luna februarie la sectia de politie din orasul meu ; ... (vezi toată discuția)