avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua ,AS DORI SA AFLU DAC POT BENEFICIA DE SOMAJ ,IN CAZUL IN CARE DIN LUNA 11. 2007 PANA IN LUNA 11.2009 AM STAT IN CONCEDIU DE CRESTEREA COPILULUI DUPA CARE AM REVENIT LA SERVICIU O LUNA APOI MI S -A INCETAT ACTIVITATEA CU ART 65 LIT 1 ,SOCIETATEA REDUCANDU -SI ACTIVITATEA.VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ravia lisandra , utilizator 08:48, 28 Aprilie 2010
1. Beneficiati de indemnizatie de somaj daca aveti 12 luni lucrate si cotizate la somaj, formate din: 1 luna dupa CCC pana la 2 ani si 11 luni inainte de CCC.
2. Spuneti-i angajatorului sa va dea adeverinta tip pentru somaj pentru aceste 12 luni.
Va multumesc mult pentru raspuns ,am fix o luna lucrata dupa cic ,si inainie de cic am 2 ani .Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc cristinabojescul cristinabojescul Va rog sa-mi spuneti cum completez anexa 26 pentru o salariata care a fost in concediu crestere copil asfel: ianuarie+februarie 2012 concediu medical. in ... (vezi toată discuția)
Acordarea somajului sorin antohi sorin antohi sunt in cresterea si ingrijirea copilului, firma la care am lucrat este in faliment. Va rog frumos sa-mi spuneti daca dupa ce implineste copilul 2 ani pot ... (vezi toată discuția)
Persoana revenita din ccc poate fi concediata oricand? andronacheioana andronacheioana Buna ziua, As dori sa aflu care este perioada dupa care un angajator, poate dispune trimiterea in somaj, din momentul in care angajatul revine din concediu ... (vezi toată discuția)