avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in somaj, cum pot beneficia de indemnizatia pt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in somaj, cum pot beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului? Cum se poate prelungi somajul?

Buna,
De curand am aflat ca sunt insarcinata si sunt in somaj de 9 luni care mi se termina in data de 12 mai. Am aproximativ 10 saptamani de sarcina, ce solutii as putea gasi pt a beneficia de concediu pt cresterea copilului si cum as putea sa imi prelungesc somajul. De ce acte este nevoie si unde trebuie depuse? Cand ar trebui sa incep demersurile?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:07, 27 Aprilie 2010
1. Prelungirea somajului o puteti face, in cazul dvs., numai prin concediu medical, daca este cazul.
2. Certificatul medical il duceti la Agentia de Somaj care il calculeaza si il plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maternitate la contract pe perioada determinata Honey32 Honey32 Buna, Ce spune legea in cazul in care angajata are contract pe perioada determinata, iar contractul expira inainte ca aceasta sa nasca? Mai are drept la ... (vezi toată discuția)
Pot fi concediata? Ayana1 Ayana1 Buna ziua, As dori sa stiu daca mi se poate prelungi contractul de munca in situatia in care sunt insarcinata, iar contractul a fost semnat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in perioada somajului monicai monicai Buna ziua, sunt in somaj din data de 12.02.2010 si de curand am ramas insarcinata, varsta sarcinii fiind de 4-6 saptamani. Ce trebuie sa fac pentru a beneficia ... (vezi toată discuția)