avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere expirate

Am fost prins pe drumurile publice conducand un autoturism cu nr expirate,
am sanse sa scap cu o amenda administrativa si fara dosar penal?
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 19:16, 27 Aprilie 2010
Fapta dvs se incadreaza in prevederile art 85 alin. 1 din OUG 195/2002 si consta in conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat, fapta care este infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 3 ani.
Dosar penal vi s-a intocmit intrucat ati savarsit o infractiune.Amenda administrativa este cea mai usoara sanctiune care se aplica in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere autoturism cu numere expirate + alcoolemie 0.14 in aerul expirat ucg ucg Ma oprit politia si am fost prins ca am condus un autoturism cu numere expirate si alcool 0.14 in aerul expirat.Am fost la politie atunci si am dat declaratii ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate sultanescuflorin sultanescuflorin in data de 05.11.2014 am fost oprit de politia rutiera pentru control de rutina mi-au cerut actele masinii dar nu le aveam la mine e vorba de permisul ... (vezi toată discuția)
Conducere scuter fara permis hany_2220 hany_2220 buna ziua.am condus un scuter fara permis de conducere si neinmatriculata ,ghinionul meu a fost sa ma aleg cu un dosar penal .as vrea sa stiu ce se poate ... (vezi toată discuția)