avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de creºtere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de creºtere a copilului

Bună ziua tuturor!
Începând cu luna iunie 2008 soţia mea se află în concediu de creştere a copilului. În anul 2009 a depus dosar de transfer din mediul rural în mediul urban (apropiere de domiciliu), iar cu data de 01.09.2009 figura ca profesor titular la noua şcoală. Nu şi-a "întrerupt" nicio zi concediul de creştere a copilului. În februarie 2010 a născut al doilea copil, iar în momentul depunerii dosarului doamna de la primărie a cerut ca în adeverinţa de venit(eliberată de fosta şcoală) să se specifice că începând din luna iunie 2010(luna naşterii primului copil) i se aprobă concediul pentru creşterea celui de-al doilea copil.
Este posibil transferul în codiţiile expuse mai sus? Dacă nu, ce trebuie făcut?
Cine aprobă concediul în continuare, în condiţiile în care acesta e plătit de Direcţia muncii, iar cartea de muncă a soţiei probabil "este închisă"?
O zi bună!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:09, 27 Aprilie 2010
Este posibil transferul în codiţiile expuse mai sus?

In perioada CCC contractul este suspendat si nu poate fi modificat. Cartea de munca nu se inchide pe perioada suspendarii. Transferul nefiind realizat (cred ca asta a sesizat d-na de la primarie) aprobarea CCC o da institutia unde este angajata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul hotarari judecatoresti Danielacioana Danielacioana Buna ziua. Sunt profesor gradul I la o scoala din mediul rural. Lucrez in invatamant din 2006. Sunt titulara, de fapt, din 2005, dar in perioada septembrie ... (vezi toată discuția)
Hotarari judecatoresti invatamant Danielacioana Danielacioana Buna ziua. Sunt profesor gradul I la o scoala din mediul rural. Lucrez in invatamant din 2006. Sunt titulara, de fapt, din 2005, dar in perioada septembrie ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre indemnizatia de crestere a copilului Cristina_M84 Cristina_M84 Buna ziua! Am nevoie de lamuriri cu temeiul legal, daca se poate. Am nascut in luna iulie, iar la jumatatea lunii septembrie, cand mi s-a terminat concediul ... (vezi toată discuția)