avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un abonament la vodafone facut in luna decembrie anul 2005. Am platit abonamentul pana in luna iulie anul 2006 dupa care din motive foarte grele nu am putut efectua plata. Nu stiu cum dar din mai 2009 s-a preluat datoria de catre cei de la eos ksi si de atunci au facut rost de nr. meu de telefon si sunt amenintata in contiuu. Joi am fost sunata si mi s-a spus ca in termen de 5 zile o sa mi se faca executare silita. Azi am fost iarasi sunata si am fost anuntata ca telefonul este din partea unei firme de avocatura fara sa spuna de la ce firma sunt si m-au anuntat ca spre sfarsitul saptamanii o sa vina cineva sa n einstiinteze sau sa ne faca executarea silita. Am intrebat cat am de plata si a spus ca 50 de milioane de lei vechi, suma restanta fiind de 220 lei. Va rog sa-mi spuneti daca o sa fie ceva grav in toata situatia asta. Am sa ajung in judecata sau ce o sa-mi faca, eu nu lucrez nicaieri si nici sotul meu, singurul venit este alocatia fiului meu in varsta de 4 ani. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:16, 27 Aprilie 2010
suma este prescrisa. din acest punct de vedere, nici firma de recuperare, nici firma de avocatura nu au ce sa va mai faca. amenintarile nu au nici un fel de valoare...
O sa va streseze cu telefoanele in mod cert, suma pe care au mentionant-o este exorbitanta, personal nu cred ca poate creste in asa maniera suma datorata 220 lei la 5000 lei, cititi contractul cu societatea de telefonie poate ca sunt clauze penale de reziliere anticipata.
S-a prescris suma. Cititi contractul. N-au ce sa va faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pt. un abonament telefonie mobila nycoletta2008 nycoletta2008 Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un abonament la vodafone facut in luna decembrie anul 2005. Am platit abonamentul pana in luna iulie anul ... (vezi toată discuția)
Cerere de executare silita goodrige goodrige Se mai poate executa silit o datorie catre SC Mobifon SA, care are o vechime de cel putín 8 ani. (datoria este pentru o factura neachitata in val. de ... (vezi toată discuția)
Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)