avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie la politie in Bucuresti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie la politie in Bucuresti

Buna dimineata.Am primit azi in posta o citatie,am fost la politie sa vad despre ce e vorba si mi-au spus ca trebuie sa ma prezint la Bucuresti la o sectie de politie.In noiembrie 2009 am trimis 2 colete catre Bucuresti si nestiind,le-am confundat continutul intre ele.Sunt chemat in calitate in INVINUIT in cauza privind DOSAR PENAL.Ce se poate face?Eu am vorbit atunci cu unul dintre destinatari si unul,respectiv cel cu care am mai facut tranzactii,mi-a spus ca i-a ajuns ce i-am trimis,iar celalalt,cel nemultumit,mi-a spus ca lam inselat,iar eu,nestiind,nu l-am crezut.Si acum m-am trezit cu citatie.Eu stau in Vaslui si ar trebui in weekend sa ajung la Bucuresti.Mentionez ca in colet nu erau cartofi sau colet gol,erau diverse lucruri cu o valoare semnificativa care trebuiau trimise catre celalalt.
Nu stiu daca m-am facut inteles foarte bine,astept sfaturi de la dvs. si intrebari,daca nu a-ti inteles ceva.Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:18, 3 Iunie 2010
Este destul de greu de inteles din ce cauza nu ati reusit sa va intelegeti cu destinatarul coletului incurcat, mai ales ca asa cum precizati nu era vorba de un colet gol sau care sa contina alte lucruri fara valoare.

Va trebui sa va deplasati la politie sa dati niste declaratii in cazul in care nu va intelegeti cu acel "destinatar".
Trebuie sa va prezentati pentru audiere.
Fara sa cunoastem care sunt probele in acuzare este greu de spus ceva.

avocat Claudiu Lascoschi
Probabil este o plangere penala, de la unul din destinatari. Mergeti la politie pentru declaratii/audiere.
Daca nu cunoasteti in concret acuzarile ce vi se aduc este mai greu sa dam o parere de specialitate.
Succes!

si nu se poate rezolva in alt mod decat sa ma duc eu pana la Bucuresti?
Vorbiti cu cei 2 destinatari sa schimbe intre ei coletele. Dati-le adresele.Totusi, cum cel cu care ati mai facut tranzactii nu s-a plans? din noiembrie si pana in prezent nu a sesizat ca in interiorul coletului se gaseau alte obiecte? aici e marea dilema...Pana uuna -alta ar fi cazul sa va prezentati la politie si sa dati o declaratie prin care sa explicati ce anume s-a intamplat, luandu-va angajamentul sa descurcati lucrurile ,astfel incat, cel care se considera inselat sa fie multumit.

Alte discuții în legătură

Am fost inselat mai pot face ceva ? Anonymous94 Anonymous94 Salut ,acum 5 zile am trimis prin posta romana un iphone 4 si trebuia sa primesc un samsung galaxy s3 dar nu am primit nimic ..mai pe scurt eu am trimis ... (vezi toată discuția)
...probleme dintro eroare... marian1972 marian1972 Buna ziua, Apelez si eu la acest forum in ideea ca poate ma ajuta cineva macar cu o sugestie. Problema mea este: eu sunt PFA de anul trecut din octombrie cu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune Night21 Night21 Buna ziua. Am vandut un telefon prin intermediul site-ului okazii.ro. Am trimis coletul prin posta ca urmare a discutiei avute cu cumparatorul. Dupa ce acesta ... (vezi toată discuția)