Buna ziua.
Am avut procesul de divort, a venit sentinta definitiva si am facut ambii o declaratie legalizata la notar pentru a renunta la apel si s-a hotararea este de ieri irevocabila.
Intrebarea mea este urmatoarea: sotia mea vrea sa vina impreuna cu copilul nostru acasa dar avocatul ei ii spune ca nu are voie sa vina de ce?
Dupa pronuntarea hotararii, partea poate renunta in instanta la calea de atac, facandu-se aratare despre aceasta intr-un proces-verbal, semnat de presedinte si de grefier. Renuntarile se pot face si in urma, prin infatisarea partii inaintea presedintelui sau prin inscris autentic.
Am fost impreuna si am depus acele declaratii si am asteptat tot impreuna pana s-au legalizat sentintele cu hotarare irevocabila.
Eu nu inteleg de ce nu o lasa acest avocat sa vina in fosta locuinta?
Nu stiu asa mi-a spus ca nu o lasa avocatul sa vina acasa.
Daca stiam mai multe va spuneam.
Dar hotararea e definitiva si nu mai vad nici o piedica de ce nu ar putea veni acasa.
Hotarare divort
cypyk
acum cateva zile am avut ultimul termen la divort. s-a culpa comuna, pensie intretiere copil etc. cand ramane sentinta definitiva si irevocabila? vreau sa iau ... (vezi toată discuția)
Divort
bucuresco
Ce se intampla cu cu certificatul de casatorie dupa divort,ce directie capata? ce face cu el dupa pronuntarea divortului? (vezi toată discuția)