avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinerea podului comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinerea podului comun

buna ziua,locuiesc intr-un imobil cu alti propietari si chiriasi de icral(mentionez ca nu suntem asociatie de propietari).una dintre propietare a iesit din indiviziune cu o portiune din pod si o parte din partile comune.Imobilul are parter si demisol ,iar sub apartamentul meu stau un propietar si un chirias.Avand in vedere ca nici propietara de dedesupt,nici cea de langa nu sunt dispuse sa plateasca pentru renovarea podului si acoperisului casei,as dori sa stiu prin ce mijloace as putea obtine podul de deasupra apartamentuli meu.va multumesc.

Alte discuții în legătură

Se poate cumpăra spațiu comun (pod) cu limitare acces pentru restul locatarilor? am fost amenințat de un vecin când am intrat în pod tib71stef2008 tib71stef2008 Locuiesc intr-un imobil vechi cu 4 etaje la ultimul etaj ca si chirias la icral,pe acelasi nivel cu mine dar cu intrare prin curtea interioara a blocului,scara ... (vezi toată discuția)
Case nationalizate-contracte neclare adriandod adriandod Buna ziua, as dor sa cunosc opiniile Dvoastra in legatura cu prezenta speta. O casa nationalizata (formata din parter si pod inalt) a fost impartinta in ... (vezi toată discuția)
Trecerea in propietate a unui spatiu comun intr-o cladire care nu apartine de o asociatie de propietari Mr. M Mr. M Buna ziua, Locuiesc intr-o cladire de apartamente construita in anii \'50 si sunt interesat sa preiau in propietate un spatiu comun. Spatiul in cauza, este ... (vezi toată discuția)