avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exceptia de neconstitutionalitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exceptia de neconstitutionalitate

Vreau sa "intind" un dosar in care se judeca o plingere impotriva unui p-v de constatare si sanctionare a contrav. si sa ridic exceptia de neconstitutionalitate a unui art.(care are legatura cu aceasta cauza,evident!).
O pot face doar la primul termen ?
Dar daca aceeasi exceptie a mai fost verificata de CC, este obligat jude. sa trimita dosarul CC sau poate sa respinga exceptia tocmai pe acest motiv ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 16:49, 10 Aprilie 2007
Judecatorii nu pot face asta sa-ti respinga exceptia de neconstitutionalitate pt faptul ca a mai fost ridicata ...... e xceptia de neconstitutionalitate se judeca la C.Constitutionala care o poate admite sau o respinge. Daca a mai fost ridicata ei vor verifica si , banuiesc, ca-ti vor da aceeasi solutie pe care au mai dat-o.
Daca vrei doar sa-l intinzi.... ca avocat te poti imbolnavi, martorii nu pot veni, se mai imbolnavesc si ei...#-o
da io vreau sa stiu si despre "intinsul" pe exceptie!:D
deci?
pe mine nimeni nu ma lamureste in problema asta???:((:((:((

Alte discuții în legătură

Exceptia de neconstitutionalitate - judecare, aplicabilitate dogarudobra dogarudobra va rog sa-mi spunti daca am inteles bine sau nu acest lucru? daca exceptia de neconstitutionalitate se respinge, inseamna ca solutia data intr-un dosar nu mai ... (vezi toată discuția)
Curtea constitutionala sofia1975 sofia1975 Nu stiu dacaaici e corect sa deschis acest topic...dar cine stie va rog sa-mi spuna! un proces prin care se cer drepturi salariale s-a suspendat pt ca s-a ... (vezi toată discuția)
Exceptia de neconstitutionalitate miruna.c miruna.c 1. pot s-o ridic prin notele de sedinta fara sa ma prezint? (plangere contraventionala) 2. daca are legatura cu cauza si art respectiv nu a mai fost declarat ... (vezi toată discuția)