avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Viza flotant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Viza flotant

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: sunt permise mai multe vize de flotant simultan?
Locuiesc alternativ, fara a avea domiciuliul stabil, cam 3-4 luni, la doua adrese. Imi este destul de greu sa ma plimb intre birourile de evidenta populatiei, mai ales ca sunt sectoare diferite. Ma gandeam sa imi fac doua vize anuale si sa le refac la 12 luni.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 15:02, 28 Aprilie 2010
Nu se poate simultan , eventual una dintre adrese poate fi adresa de domiciliu iar cealalta flotant .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de flotanti?am cumparat o garsoniera care dupa cum reiese de la evidenta ... pacaliciule pacaliciule am cumparat o garsoniera care dupa cum reiese de la evidenta populatiei are vreo 8 flotanti. ce as putea face legal ca sa nu mai aiba buletinele la adresa Mea ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ilal ilal Doresc sa inchiriez un apartament, iar viitorii chiriasi au nevoie de viza de flotant. Din cate stiu, viza de flotant se acorda pe o perioada limitata, de ... (vezi toată discuția)
Sustinere examen auto in alt oras / mutatie in alt oras. derek derek Buna seara, Dupa aproape 1 ora de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii simple. Asadar, apelez la ... (vezi toată discuția)